Fem snabba frågor till Ioana

Vellingebostäder har blivit berikade med en ny medarbetare! Vi är glada att presentera vår kollega Ioana Calin som är arbetsledare för Vellingebostäders egna lokalvårdarteam. Kanske kommer du träffa på henne när hon är ute i våra områden?

Nedan kan du lära känna henne bättre genom 5 snabba frågor vi ställt.

Hej Ioana!

Vad innebär din roll som arbetsledare?

Jag kommer att arbeta med lokalvård ute i våra bostadsfastigheter ha hand om personal, beställningar och utbildningar till personal. Jag kommer ta mig runt i Vellingebostäders bilar med städdekor på.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag gillar att göra människor glada och genom att göra ett bra städjobb så hoppas jag kunna göra fler hyresgäster nöjda. Det är fantastiskt härligt när man ser skillnaden före och efter en städning. Jag brinner verkligen för mitt yrke och att det ska vara rent och snyggt!

Vilka två saker hade du tagit med dig till en öde ö?

En bok att läsa och en polaroidkamera för att dokumentera min tid där. Jag hoppas nämligen att tiden på ön blir lite som semester.
 

Skidsemester eller solsemester?

Jag är definit en person som älskar skidsemester. Jag åker skidor varje år med familjen.

Vad gör du på din fritid?

Jag lagar mat, umgås med min familj och lägger mycket tid på att ta hand om min trädgård.

Vi hälsar Ioana varmt välkommen till oss!

Vad söker du efter?

Skip to content