Håll våra promenadstråk rena och trevliga – plocka upp efter din hund!

Vi hoppas att ni njuter av era dagliga promenader med era fyrbenta vänner. Våra promenadstråk och grönområden är en fantastisk tillgång som vi alla får glädje av. För att fortsätta hålla dem rena och trevliga för alla vill vi påminna om hur viktigt det är att plocka upp efter sin hund.

Att ta med sig en påse och plocka upp efter sin hund är en enkel handling som gör stor skillnad. Här är några anledningar till varför detta är så viktigt:

  • Hälsa och hygien: Hundbajs kan sprida sjukdomar och parasiter som kan vara skadliga för både människor och djur. Genom att plocka upp efter din hund hjälper du till att hålla våra parker och trottoarer säkra och hygieniska.
  • Respekt för andra: Alla älskar inte hundar lika mycket som vi gör, och ingen vill råka trampa i något otrevligt under sin promenad. Genom att visa hänsyn för våra grannar och andra som använder våra gemensamma områden bidrar vi till en trivsam och harmonisk miljö.
  • Bevarar naturen: Hundbajs kan påverka växtlighet och djurliv negativt. Genom att plocka upp efter din hund hjälper du till att bevara den vackra naturen omkring oss.

Tack för att du visar hänsyn och tar ansvar. Tillsammans kan vi göra våra promenader ännu mer njutbara för alla.

Vad söker du efter?

Skip to content