Trivsel och gemenskap

Läs upp sidans innehåll

Snabblänkar

Vi på Vellingebostäder strävar efter att skapa en harmonisk och trygg miljö för alla våra boende. Hos oss står trivsel och gemenskap i fokus, och vi är övertygade om att när varje individ tar ansvar för sitt boende, skapas en positiv atmosfär som gynnar hela gemenskapen.

 

Respekt och hänsyn till grannar är grundpelare för oss. Vi tror på ett öppet och vänligt grannskap där vi tillsammans kan skapa en trivsam livsmiljö.

Vi uppmuntrar även till ett rökfritt boende för att säkerställa en hälsosam och fräsch atmosfär för alla. Att vårda sitt hem och visa omsorg om gemensamma utrymmen bidrar till en trivsam miljö för alla boende.

För att skapa trygghet och säkerhet i våra bostadsområden har vi implementerat åtgärder för brandsäkerhet och gör årligen trygghetsvandringar. Vi arbetar för att skapa en bostadsmiljö där varje individ känner sig säker och delaktig.

Här på hemsida hittar du även praktisk information om husdjur och hur vi tillsammans kan skapa en positiv relation med våra fyrbenta vänner.

Välkommen tillVellingebostäder – där trivsel och gemenskap är nyckeln till ett harmoniskt boende!

Vad söker du efter?

Skip to content