Möt Karl-Johan – husvärd i våra sydligaste delar.

Du som bor i våra områden i Höllviken, Skanör och Falsterbo kommer troligen att stöta på Karl-Johan Uhlemann i sommar. Han kommer arbeta som vikarierande husvärd fram till september med fokus på att åtgärda hyresgästers felanmälan. Från september och året ut kommer han sedan inta rollen som förvaltade i samma områden, samt en liten del av Vellinge. Varmt välkommen till Vellingebostäder säger vi!

Fem snabba frågor till Karl-Johan:

Hej Karl-Johan!

Vad är din roll hos Vellingebostäder?

I sommar kommer jag hjälpa våra hyresgäster som husvärd, då kommer ni se mig mer i områdena. Sedan i höst, från september, kommer jag att arbeta som förvaltare med andra typer av frågor kring fastigheterna istället.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är att det är väldigt fritt och socialt. Man kan planera dagen själv och man behöver vara kreativ för att hitta olika lösningar.

Vilka två saker hade du tagit med dig till en öde ö?

Yxa och rep

Stranden eller poolen?

Stranden!

Det är mer nära naturen, vilket jag värderar.

Vad gör du på din fritid?

Jag tränar, gärna med mina barn och försöker ofta involvera dem i träningen, som exempelvis att de cyklar bredvid när jag springer. Jag hoppas kunna föra vidare träningen som en positiv grej i deras liv.

Vad söker du efter?

Skip to content