Möt Patricia – en doer med kundfokus

Vi sökte en proaktiv, noggrann och serviceminded kundkoordinator med digital kompetens. Vi fick en Patricia. Och så bra det blev! Får vi lov att presentera vår nya marknadsassistent och kundkoordinator på Kontorsgården – Patricia Kronvall

Patricia kommer att vara en driven go-to-girl för alla som har sin arbetsplats i Kontorsgården. Hon skapar ett välkomnande och professionellt mottagande för kunder och gäster som besöker oss. Hon tar även ett tag om våra digitala kanaler.

NÅGRA SNABBA FRÅGOR

Hej Patricia! Vad är viktigast i din nya roll?

Att ta väl hand om våra kontorshyresgäster på Kontorsgården. Skapa goda relationer och finnas tillhands med bra service. Jag är en person som finns på plats i huset och har koll.

Hur tänker du kring sociala medier?

Vi vill gärna nå ut till fler via digitala kanaler som Instagram, Facebook och LinkedIn. Skapa nyfikenhet, lyfta det vi gör och på så sätt bygga relationer och varumärket.

Vad gör du när du är ledig?

Umgås med nära och kära, jag har man och två barn. Och en hund som drar med oss ut på äventyr. Jag spenderar även gärna tid på yogamattan när möjlighet ges.

Vad står överst på din bucket list?

Just nu är det en spännande resa till en vingård, kanske Rioja eller Champagne. Listan har blivit längre under corona när man hunnit tänka efter. Jag vill exempelvis gärna lära mig att dreja.

Fjällvandring eller spahäng?

Aaah, spahäng! Jag har jobbat på spa och säljer gärna in idén om spahäng i goda vänners lag.

Chailatte eller Cosmopolitan?

Haha, Cosmopolitan. En god drink tackar man inte nej till.

Vi nickar medhållande och hälsar Patricia varmt välkommen till Vellingebostäder!

Vad söker du efter?

Skip to content