Ny hyresgäst

Vi är glada att presentera Food5days som vår nya lokalhyresgäst i Höllviken.

Som lunchbesökare till deras restaurang i Höllviken erbjuds du husmanskost i bufféform, kompletterad med en generös salladsbuffé. Du kommer att kunna njuta av vällagad mat till rimliga priser och samtidigt uppskatta variationen av maträtter som erbjuds.

För de som föredrar en à la carte-upplevelse kommer Food5days också att introducera alternativ till dagens lunchrätt, vilket ger gästerna ännu fler valmöjligheter och en skräddarsydd matupplevelse.

Deras affärsidé och motto: Food5days strävar efter att erbjuda fantastisk skolmat och nå ut till en bred publik, inte bara skolungdomar. Deras fokus ligger på att vara klimatsmarta genom att använda 100% återvinningsbara tråg och integrera baljväxter i sina rätter. Genom att arbeta med miljö och hållbarhet vill de växa stadigt och introducera nya spännande rätter för en bred publik. Målet är att bli en betydande aktör inom branschen och vara en part att räkna med på sikt.

Genom att samarbeta med hotell och utnyttja deras kök efter frukostserveringen har de hittat en innovativ lösning som gynnar både hotellen och skolorna. Detta gör att hotellen kan generera intäkter och samtidigt ger det skolorna tillgång till näringsrika och välbalanserade måltider för sina elever. Dessutom erbjuder de cateringtjänster för olika evenemang, vilket gör dem till en pålitlig och mångsidig samarbetspartner för privata och företagsevenemang.

Vad söker du efter?

Skip to content