Kvarteret Lotten 3

Läs upp sidans innehåll

KVARTERET LOTTEN 3

Föregående bild
Nästa bild

Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter, med generösa ljusinsläpp i minst två väderstreck. Materialvalen är gedigna och hållbara. Loftgångshusen är utformade enligt skånsk byggtradition med tegel i harmoniska gråa toner, kopparfärgade fönster, matchande dörrar och vackert svart papptak.

Klicka här för att komma till foldern “Kvarteret Lotten” i utskiftsvänligt pdf-format.

Bofaktablad samtliga lägenheter.

Översiktsplan 1översiktsplan 2.

Vackra gårdshus

Kvartersstaden Skanörs Vångar smälter väl samman med Skanörs äldre bebyggelse när kustsamhället växer. De sex loftgångshusen i kvartetet Lotten har entréerna placerade på gavlarna och gränderna mellan husen för tankarna till äldre, charmiga stadskärnor. Den gemensamma gården bildar en egen oas och är delvis insynsskyddad från omgivande gator. Här finns möjligheter till trevligt umgänge med vänner och familj på någon av de gemensamma uteplatserna. De gröna ytorna kan locka till lek eller en avkopplande stund i gräset.

På andra sidan kvarteret finns en ny lekplats som är populär bland barnen på Skanörs Vångar.

Alla lägenheter har ett tillhörande kallförråd som är placerat på gården.

Här finns också cykel- och bilparkering, men du kan även parkera bilen längs gatan.

Alla lägenheter är unika

Placeringen av de sex huskropparna påminner om den klassiska kringbyggda skånegården. I kvarteret erbjuder vi 12 hyresrätter på två rum och kök, lika många på tre rum och kök samt sex lägenheter på fyra rum och kök. Dessa lägenheter är i två etage med två sovrum på ovanvåningen.

Lägenheterna har goda förvaringsmöjligheter och balkong i anslutning till loftgång eller uteplats vid entrégång. Materialvalen är gedigna och hållbara. Lägenheterna är alla ljusa och unika, var och en på sitt vis. Fönstersättningen varierar nämligen från lägenhet till lägenhet.

Storleken på fönstren är genomgående generös och skapar ljusinsläpp och fina utblickar i flera väderstreck. Även hallen har ljusinsläpp i form av ytterdörr med överljus.

Köket är en fräsch dröm i vitt, med släta luckor och matchade bänkskiva i mörkgrå laminat. Det är förberett för diskmaskin, som finns att få som tillval.

Badrummet är helkaklat med tvätt- och torktumlare placerade under praktisk bänkskiva i grå laminat.

Alla badrum har dessutom utrustats med handdukstork.

Sovrummen är ljusa och välplanerade med härliga utblickar.

Här sover alla gott!

Livet på Skanörs Vångar:

– Det känns som vi är på semester!

Ja, så säger många av våra hyresgäster i grannkvarteret att de fortfarande känner efter två år på Skanörs Vångar. Och det är den här härliga känslan av bekvämlighet och avkoppling som vi hoppas att fler ska få uppleva.

Från Skanörs Vångar cyklar barnen snabbt och tryggt ner till Skanör Falsterbo Ifs fotbollträning på Möllevallen. Lockar ridning är det lika nära till Skanör Falsterbo Ridklubb, en gemytlig ponnyridskola. Tycker du det är roligt med racketsporter erbjuder Skanörs Falsterbo Tennisklubb spel både inom- och utomhus. Vid Tångvallaskolan, i Falsterbo, finns även Näsets Padel Club.

Kulinariska upplevelser kan fås på flera restauranger och caféer, i både Skanör och Falsterbo. I Skanörs hamn köper du nyfångad fisk, här finns också flera trevliga restauranger och i sommaren 2016 öppnar legendariska Badhytten på nytt.

LÄGENHETSSTORLEKAR

2, 3, 4 r o k.

ANTAL LÄGENHETER

12 st 2:or, 12 st 3:or, 6 st 4:or.

ANTAL VÅNINGSPLAN

1 eller 2 plan.

LEKPLATSER, BARNVÄNLIGHET

Finns i kvarteret.

TVÄTTMÖJLIGHETER

I varje lägenhet.

PARKERING

Finns att hyra.

Vad söker du efter?

Skip to content