Social mötesplats i kommunen

Vellinge kommun erbjuder en rad sociala mötesplatser för dig som vill delta i olika aktiviteter och träffa nya människor. Deras mötesplatser är utformade för att främja gemenskap, trivsel och personlig utveckling genom ett brett utbud av aktiviteter som stimulerar både kropp och själ. Upptäck möjligheterna nedan.

Almgårdens aktivitetshus i Vellinge En öppen social mötesplats där alla är välkomna

almbladet-juni.pdf (forenedecare.se)

På Almgården arbetar två aktivitetsansvariga som anordnar aktiviteter måndag till fredag varje vecka. Hit är du välkommen oavsett om du bor på Almgården eller i annat boende. Exempel på aktiviteter är studiecirklar, musik-/filmträffar, gymnastik, balansträning, promenadgrupper, musikunderhållning samt föreläsningar om aktuella områden för seniorer.
Läs om våra aktiviteter på Almgården. Vi samverkar med pensionärsföreningar, Röda Korset, kyrkan, bibliotek, demensförening och andra frivillig organisationer.
Möjlighet att hyra lokal till små och stora sällskap.

Bäckagårdens Aktivitetshus En öppen, social mötesplats för alla seniorer

backanytt-juni.pdf (forenedecare.se)

Postgårdens Aktivitetshus En öppen, social mötesplats för alla seniorer

postnytt-juni-och-juli.pdf (forenedecare.se)

Cykling utan ålder i Vellinge kommun! Erbjuder sju cyklar för att ge äldre en härlig cykeltur. Dessa cyklar finns tillgängliga vid alla vård- och omsorgsboenden samt aktivitetshus i kommunen.

Även de som bor i eget boende och vill åka med kan kontakta aktivitetsansvarig för en provtur, så ordnar de en volontär.

Vellinge – Cykling utan ålder (cyklingutanalder.se)

Vad söker du efter?

Skip to content