Våra hyresgäster har sagt sitt om städningen i Vellingebostäder!

Vi är glada att kunna meddela resultatet av vår senaste enkät om städning i våra fastigheter. En enkät har gått ut i slutet av augusti via mail till alla som har en gemensam entré, tvättstuga eller källarnedgång. Er feedback är viktig för oss och hjälper oss att göra våra fastigheter ännu bättre. Vi vill tacka alla som tog sig tid att delta i enkäten och dela era åsikter med oss.

Hur skulle du beskriva kvaliteten på städningen före anställningen av egen personal?

Ni har betygsatt detta med 3,6 av 6 stjärnor. Era kommentarer och betyg har varit en värdefull vägledning för oss.

Hur skulle du beskriva kvaliteten på städningen efter anställning av egen personal?

Vi är stolta över att berätta att betyget för städningen efter anställningen av egen personal, Ioanna och Anna, har ökat till 5 av 6 stjärnor. Detta visar att våra insatser för att höja standarden och kvaliteten på städningen har burit frukt, och vi är tacksamma för att ni har lagt märke till förändringen.

Vi vill försäkra er om att vi fortsätter att arbeta hårt för att säkerställa att städningen i era fastigheter är av högsta kvalitet. Er feedback är värdefull för oss, och vi kommer att fortsätta att lyssna på era åsikter och göra nödvändiga justeringar för att säkerställa att ni trivs i era hem. Just nu är spindelnäten en utmaning för oss. Tänk att vissa spindlar kan spinna ett nät på 2 timmar!

Tack än en gång för att ni är en del av Vellingebostäder och för att ni delar era åsikter med oss. Tillsammans skapar vi en ren och trivsam miljö i våra fastigheter.

Vad söker du efter?

Skip to content