Bli kund hos oss

Läs upp sidans innehåll

Hyra Lokal

Om du har hittat en lokal som väcker ditt intresse är du välkommen att skicka in din ansökan. Mejla en ansöka till info@vellingebostader.se.

En komplett ansökan bör inkludera:

  1. Ansökan
  2. Affärsplan
  3. Resultatbudget

Det är även möjligt att skicka in en spontanansökan. Om något passande blir tillgängligt kommer vi att kontakta dig.

Vad krävs för att bli lokalkund hos Vellingebostäder?

  • För att vara berättigad som lokalkund hos Vellingebostäder måste du ha ett registrerat företag eller förening, exempelvis ett aktiebolag, handelsbolag eller enskild firma. Utan ett registrerat företag kan ansökan tyvärr inte behandlas. Lokalvisning sker endast efter godkännande av ansökan.

 

  • För källarlokaler kan vissa undantag gälla, där endast personnummer, godkänd kreditupplysning och godkänd användning av lokalen krävs.

 

  • Verksamheten bör vara lämplig för den önskade lokalen och området.

 

  • Din kreditvärdighet bör vara god och utan betalningsanmärkningar. Vi genomför kreditkontroller samt granskar myndighets- och domstolsutslag för alla sökande innan lokalvisning. I vissa fall kan en bankgaranti krävas, särskilt för nystartade företag.

 

  • Avtalstiden är vanligtvis tre år, och som lokalkund hos Vellingebostäder förväntas du bedriva verksamheten under denna period.

 

  • Momsregistrerade lokaler kan endast hyras för momspliktig verksamhet.

Vad kostar det att hyra lokal?

Vi tillämpar marknadsmässiga hyror som påverkas av kommunens läge. Lokalanpassningar för nya verksamheter kan påverka hyran, och för mer information är du välkommen att kontakta vår lokalförvaltare.

Skicka in din ansökan tillsammans med affärsplan och budget. Det underlättar för oss att förstå dina behov och hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för just din verksamhet.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad söker du efter?

Skip to content